Po zahraničnej stáži sa oplatí na Slovensko vrátiť! Predstavujeme nový projekt: stážista.sk

Milý študenti/absolventi,

veľmi nás teší, že ste sa počas Vášho štúdia alebo ako absolvent rozhodli získať pracovné skúsenosti na Erasmus zahraničnej stáži. Čo by nás však potešilo ešte viac je, ak by ste sa po stáži zo zahraničia vrátili a uplatnili získané skúsenosti a zručnosti u nás na Slovensku.

Radi by sme Vás preto prepojili s firmami na Slovensku, ktoré si uvedomujú Vašu hodnotu a vážia si, že ste sa počas štúdia rozhodli urobiť pre svoju kariéru viac – rozhodli ste sa zaradiť medzi študentov a absolventov s praxou. Ak sa Vám zatiaľ na stáž do zahraničia vycestovať nepodarilo a ste stále študenti, radi Vám ponúkneme možnosť získať odbornú prax aj na Slovensku – možnosť stať sa stážistom.

Pre tento účel sme vytvorili nový kariérny portál pre vysokoškolákov stážista.sk.

Týmto by sme Vás chceli požiadať o registráciu, aby ste mohli začať dostávať zaujímavé pracovné ponuky alebo ponuky stáží od kvalitných zamestnávateľov na Slovensku, ktorí hľadajú absolventov s praxou alebo ponúkajú odborné stáže, kde by ste relevantnú prax získali.

Môžete len získať a registráciou sa zároveň zapojíte do súťaže o skvelé ceny.

Registrovať sa môžete tu 

Veríme, že Slovensko je dobrým miestom pre kariérne uplatnenie absolventov vysokých škôl s množstvom kvalitných slovenských a zahraničných zamestnávateľov. Veríme, že Slovensko je krajinou, kde sa oplatí po štúdiu ostať a kde sa po naberaní cenných skúseností v zahraničí oplatí vrátiť.    

Ďakujeme a vidíme sa vo vašej zóne na stážista.sk!

WSE team